Vacatures in Barneveld voor in de zorg

Home ยป Vacatures Barneveld zorg

Zorgboerderij Groot Kootwijk biedt verschillende vacatures voor u aan in Barneveld, wanneer u graag in de zorg wilt werken. De kinderen en ouderen die bij onze zorgboerderij komen, hebben alle zorg en aandacht nodig. Om ervoor te zorgen dat iedereen even goed opgevangen en geholpen wordt, bieden wij verschillende vacatures aan in de zorg.

Gespecialiseerd in reformatorische dagbesteding
Christelijke zorgboerderij voor jeugd en ouderen
Zorg op maat met persoonlijke begeleiders

Bij Zorgboerderij Groot Kootwijk bieden wij jeugddagbesteding aan voor deelnemers uit Barneveld en Voorthuizen. In de prachtige, landelijke omgeving van Barneveld organiseren wij diverse activiteiten als dagbesteding voor kinderen en jongeren van alle leeftijden. Door de aanwezigheid van de vele dieren en persoonlijke begeleiding van ons team voelt uw kind zich hier snel thuis. Naast jeugddagbesteding, organiseren wij ook logeerweekenden voor kinderen uit Barneveld en Voorthuizen. Ontdek wat onze zorgboerderij voor uw kind kan betekenen!

Gespecialiseerd in reformatorische dagbesteding
Christelijke zorgboerderij voor jeugd en ouderen
Zorg op maat met persoonlijke begeleiders

Logeeropvang jeugd

Dagbesteding Ouderen / Volwassenen

Dagbesteding Jeugd

Verschillende vacatures om te werken in de zorg

Bij onze zorgboerderij bieden wij verschillende vacatures aan om te werken in de zorg. Zo kunt u bij ons op de christelijke zorgboerderij komen werken als klusjesman of ga aan de slag als vrijwilliger om te koken. Daarnaast zoeken wij ook altijd mensen die willen werken op onze christelijke dagopvang om verschillende activiteiten te ondernemen met kinderen en ouderen. Wij nemen tijdelijk de zorg over van mantelzorgers of ouders door het aanbieden van dagbesteding en begeleiding aan onder andere ouderen.

โ€‹

Bekijk alle vacatures en solliciteer meteen

Bent u benieuwd geworden naar de vacatures in de zorg die wij aanbieden op onze christelijke zorgboerderij? Neem hiervoor gerust eens contact met ons op en wij vertellen u hier graag meer over. Dit doet u door te bellen naar 0342-422432 of stuur een e-mail naar info@grootkootwijk.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor vacatures als medewerker op de zorgboerderij en wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Bel ons voor meer informatie over onze dagactiviteiten

Bij de invulling van onze dagbesteding in Barneveld houden we rekening met de voorkeuren van de kinderen. Bovendien werken we altijd in dezelfde groepjes en krijgt ieder kind een persoonlijk begeleider toegewezen. Zo stimuleren wij een vertrouwde en veilige omgeving voor uw kind. Wilt u meer informatie over onze christelijke dagbesteding voor zowel kinderen als jongeren uit Barneveld en Voorthuizen? Of heeft u juist interesse in de dagbesteding voor ouderen en wilt u meer weten over de dagactiviteiten voor ouderen die we organiseren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0342-422432 of stuur ons een e-mail op info@grootkootwijk.nl. Wij helpen u graag verder!

Bel ons: 0342-422432

Mail ons: info@grootkootwijk.nl

Van Amerongenweg 9, 3771 LM