Als chauffeur vrijwilligerswerk verrichten op de zorgboerderij

Home » Chauffeurs

Wilt u graag als chauffeur vrijwilligerswerk doen in regio Barneveld? Dit is mogelijk bij Zorgboerderij Groot Kootwijk. Om onze deelnemers thuis op te halen tussen 9:00u en 09:30u en ook weer terug thuis te brengen tussen 15:00u en 15:30u, zoeken wij een chauffeur die dit werk vrijwillig wilt verrichten. Lijkt u dit wat? Lees dan snel verder.

 

Verricht als chauffeur belangrijk vrijwilligerswerk

Wanneer u als chauffeur vrijwilligerswerk verricht voor onze christelijke zorgboerderij, dan bent u verantwoordelijk voor het veilig en op tijd thuisbrengen van onze deelnemers. De deelnemers die naar onze zorgboerderij komen, maken gebruik van onze begeleiding en verschillende activiteiten tijdens dagbesteding. Ziet u het wel zitten om als chauffeur vrijwilligerswerk bij ons te doen? Of heeft u misschien meer interesse om aan de slag te gaan als SKJ-geregistreerd jeugdzorgwerker? Wij bieden verschillende vacatures aan om aan de slag te gaan, bijvoorbeeld als handige oproepkracht op de zorgboerderij.

 

Bel voor meer informatie over onze vacature

Heeft u interesse in ons vrijwilligerswerk op de zorgboerderij? Ontdek dan vandaag nog het volledige aanbod aan vacatures en verricht belangrijk werk door aan de slag te gaan als chauffeur voor onze deelnemers. Kilometervergoeding is hierbij mogelijk. Voor informatie belt u naar 0342-422432 of stuur een e-mail naar info@grootkootwijk.nl of henny@grootkootwijk.nl.

Bel ons: 0342-422432

Mail ons: info@grootkootwijk.nl

Van Amerongenweg 9, 3771 LM