Werken op de zorgboerderij als oproepkracht

Home » Zorgboerderij oproepkracht

Wilt u bij een zorgboerderij in Barneveld aan de slag als oproepkracht? Dit is mogelijk bij Zorgboerderij Groot Kootwijk. Wij bieden verschillende begeleiding en dagbesteding voor jong en oud. We vinden het belangrijk dat bijvoorbeeld oudere mensen voldoende aandacht krijgen, zodat zij zich niet eenzaam gaan voelen. Is dit voor u ook belangrijk? Dan is werken op onze zorgboerderij als oproepkracht zeker iets voor u.

Gespecialiseerd in reformatorische dagbesteding
Christelijke zorgboerderij voor jeugd en ouderen
Zorg op maat met persoonlijke begeleiders

Bij Zorgboerderij Groot Kootwijk bieden wij jeugddagbesteding aan voor deelnemers uit Barneveld en Voorthuizen. In de prachtige, landelijke omgeving van Barneveld organiseren wij diverse activiteiten als dagbesteding voor kinderen en jongeren van alle leeftijden. Door de aanwezigheid van de vele dieren en persoonlijke begeleiding van ons team voelt uw kind zich hier snel thuis. Naast jeugddagbesteding, organiseren wij ook logeerweekenden voor kinderen uit Barneveld en Voorthuizen. Ontdek wat onze zorgboerderij voor uw kind kan betekenen!

Gespecialiseerd in reformatorische dagbesteding
Christelijke zorgboerderij voor jeugd en ouderen
Zorg op maat met persoonlijke begeleiders

Logeeropvang jeugd

Dagbesteding Ouderen

Dagbesteding Jeugd

Ga op onze zorgboerderij aan de slag als oproepkracht

Wanneer u op onze christelijke zorgboerderij aan de slag gaat als oproepkracht, dan zorgt u ervoor dat onze deelnemers de juiste zorg krijgen. Wij bieden begeleiding en dagbesteding aan jongeren, maar ook aan ouderen. Om de juiste begeleiding te geven en om de activiteiten tijdens de dagbesteding uit te kunnen voeren, zoeken wij naast onder andere SKJ-geregistreerde jeugdzorgmedewerkers, ook oproepkrachten die ons een handje willen helpen met deze werkzaamheden. Lijkt u dit wat? Ga dan direct onze vacatures voor in de zorg in Barneveld. Wij bieden verschillende vacatures aan, waaronder veel vrijwilligerswerk. Ga bijvoorbeeld aan de slag als kookvrijwilliger en maak de lekkerste maaltijden.

Kom bij ons werken als oproepkracht

Wilt u ook bij onze zorgboerderij aan de slag gaan als oproepkracht? Dat kan! Neem hiervoor gerust eens contact met ons op en wij vertellen u hier graag meer over. Telefonisch zijn wij te bereiken via het telefoonnummer 0342-422432 of stuur een e-mail naar info@grootkootwijk.nl. Ga vandaag nog aan de slag als medewerker op onze zorgboerderij.

Bel ons voor meer informatie over onze dagactiviteiten

Bij de invulling van onze dagbesteding in Barneveld houden we rekening met de voorkeuren van de kinderen. Bovendien werken we altijd in dezelfde groepjes en krijgt ieder kind een persoonlijk begeleider toegewezen. Zo stimuleren wij een vertrouwde en veilige omgeving voor uw kind. Wilt u meer informatie over onze christelijke dagbesteding voor zowel kinderen als jongeren uit Barneveld en Voorthuizen? Of heeft u juist interesse in de dagbesteding voor ouderen en wilt u meer weten over de dagactiviteiten voor ouderen die we organiseren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0342-422432 of stuur ons een e-mail op info@grootkootwijk.nl. Wij helpen u graag verder!

Bel ons: 0342-422432

Mail ons: info@grootkootwijk.nl

Van Amerongenweg 9, 3771 LM