Als vrijwilliger aan de slag als klusjesman

Home » Vrijwilliger klusjesman

Ga als vrijwilliger aan de slag als klusjesman bij Zorgboerderij Groot Kootwijk in Barneveld. Op onze zorgboerderij bieden wij begeleiding en dagbesteding voor jong en oud, omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen de juiste zorg en ondersteuning krijgt. Om onze zorgboerderij netjes en veilig te houden, zijn wij op zoek naar een klusjesman die als vrijwilliger aan de slag wil.

Gespecialiseerd in reformatorische dagbesteding
Christelijke zorgboerderij voor jeugd en ouderen
Zorg op maat met persoonlijke begeleiders

Bij Zorgboerderij Groot Kootwijk bieden wij jeugddagbesteding aan voor deelnemers uit Barneveld en Voorthuizen. In de prachtige, landelijke omgeving van Barneveld organiseren wij diverse activiteiten als dagbesteding voor kinderen en jongeren van alle leeftijden. Door de aanwezigheid van de vele dieren en persoonlijke begeleiding van ons team voelt uw kind zich hier snel thuis. Naast jeugddagbesteding, organiseren wij ook logeerweekenden voor kinderen uit Barneveld en Voorthuizen. Ontdek wat onze zorgboerderij voor uw kind kan betekenen!

Gespecialiseerd in reformatorische dagbesteding
Christelijke zorgboerderij voor jeugd en ouderen
Zorg op maat met persoonlijke begeleiders

Logeeropvang jeugd

Dagbesteding Ouderen / Volwassenen

Dagbesteding Jeugd

Ga als vrijwilliger bij onze zorgboerderij aan de slag als klusjesman

Bij onze christelijke zorgboerderij zorgen wij ervoor dat jongeren, maar ook zeker onze ouderen, de beste aandacht krijgen die ze verdienen. Hiervoor zoeken wij verschillende medewerkers en vrijwilligers. Naast dat u bij ons als vrijwilliger aan de slag kunt als klusjesman, bieden wij nog vele andere vacatures aan die u als vrijwilliger kunt vervullen. Zo gaat u bijvoorbeeld aan de slag als kookvrijwilliger, maar ook als vrijwillige chauffeur. U kunt ook bij ons werken als begeleider op de dagbesteding op zaterdag. Bekijk vandaag nog alle vacatures in de zorg bij ons in Barneveld.

Bel ons nu voor alle vacatures

Bent u een klusjesman en lijkt het u wel wat om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij onze christelijke zorgboerderij? Hiervoor neemt u contact met ons team op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en wat wij hierin voor u kunnen betekenen. Bel hiervoor naar 0342-422432 of stuur een e-mail naar info@grootkootwijk.nl. Ga direct aan de slag als medewerker op de zorgboerderij!

Bel ons voor meer informatie over onze dagactiviteiten

Bij de invulling van onze dagbesteding in Barneveld houden we rekening met de voorkeuren van de kinderen. Bovendien werken we altijd in dezelfde groepjes en krijgt ieder kind een persoonlijk begeleider toegewezen. Zo stimuleren wij een vertrouwde en veilige omgeving voor uw kind. Wilt u meer informatie over onze christelijke dagbesteding voor zowel kinderen als jongeren uit Barneveld en Voorthuizen? Of heeft u juist interesse in de dagbesteding voor ouderen en wilt u meer weten over de dagactiviteiten voor ouderen die we organiseren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0342-422432 of stuur ons een e-mail op info@grootkootwijk.nl. Wij helpen u graag verder!

Bel ons: 0342-422432

Mail ons: info@grootkootwijk.nl

Van Amerongenweg 9, 3771 LM