Kookvrijwilliger

Home » Kookvrijwilligers

Bij Zorgboerderij Groot Kootwijk in Barneveld kunt u aan de slag als kookvrijwilliger. Wanneer u als kookvrijwilliger aan de slag gaat, dan zorgt u ervoor dat al onze deelnemers worden voorzien van een heerlijke maaltijd. Wij bieden begeleiding en dagbesteding aan jong en oud en in de vakantie is het voor jongeren soms ook mogelijk om te blijven logeren.

 

Op onze christelijke zorgboerderij werken als kookvrijwilliger

Wanneer deelnemers bij onze christelijke zorgboerderij in Barneveld komen, dan willen we er natuurlijk voor zorgen dat iedereen de allerbeste zorg krijgt. Hier hoort uiteraard ook een lekkere maaltijd bij die u als kookvrijwilliger voor onze deelnemers klaar kunt maken. Voor onze ouderengroepen op dinsdag en/of vrijdag zoeken we een kookvrijwilliger die bij ons in Barneveld aan de slag wil gaan van 11:00u tot 12:00u. Dit is structureel elke week of om de week. Daarnaast bieden wij nog vele andere vacatures aan voor werkzaamheden waar u vrijwilligerswerk voor kunt verrichten, zoals klusjesman. U kunt onder andere ook aan de slag gaan als vrijwillige chauffeur.

 

Ga aan de slag als vrijwilliger

Heeft u belangstelling om als vrijwilliger aan de slag te gaan voor onze jongeren en ouderen? Loop vrijblijvend een keer mee! Voor meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar 0342-422432 of stuur een e-mail naar info@grootkootwijk.nl. Wij vertellen u graag meer over vrijwilligerswerk op onze zorgboerderij.

Bel ons: 0342-422432

Mail ons: info@grootkootwijk.nl

Van Amerongenweg 9, 3771 LM