Vrijwilligerswerk op de zorgboerderij

Home » Vrijwilligerswerk zorgboerderij

Wilt u graag vrijwilligerswerk doen op een zorgboerderij in Barneveld? Dan informeert u hiervoor bij Zorgboerderij Groot Klootwijk. Wij bieden verschillende vacatures aan om als vrijwilliger aan de slag te gaan. Ontdek vandaag nog ons volledige aanbod en ga direct aan het werk!

Gespecialiseerd in reformatorische dagbesteding
Christelijke zorgboerderij voor jeugd en ouderen
Zorg op maat met persoonlijke begeleiders

Bij Zorgboerderij Groot Kootwijk bieden wij jeugddagbesteding aan voor deelnemers uit Barneveld en Voorthuizen. In de prachtige, landelijke omgeving van Barneveld organiseren wij diverse activiteiten als dagbesteding voor kinderen en jongeren van alle leeftijden. Door de aanwezigheid van de vele dieren en persoonlijke begeleiding van ons team voelt uw kind zich hier snel thuis. Naast jeugddagbesteding, organiseren wij ook logeerweekenden voor kinderen uit Barneveld en Voorthuizen. Ontdek wat onze zorgboerderij voor uw kind kan betekenen!

Gespecialiseerd in reformatorische dagbesteding
Christelijke zorgboerderij voor jeugd en ouderen
Zorg op maat met persoonlijke begeleiders

Logeeropvang jeugd

Dagbesteding Ouderen / Volwassenen

Dagbesteding Jeugd

Verricht vrijwilligerswerk op onze christelijke zorgboerderij

Vind u het belangrijk om vrijwilligerswerk te verrichten en ziet u het wel zitten om dit te doen op onze zorgboerderij? Wij zijn er alleen maar blij mee! Iedereen die bij ons komt, verdient de beste zorg. Om ervoor te zorgen dat iedereen deze zorg krijgt, zijn er vrijwilligers die graag hun steentje bijdragen bij het verzorgen van de dagbesteding of begeleiding. Vrijwilligerswerk op onze zorgboerderij biedt verschillende mogelijkheden. Zo kunt u onder andere ook aan de slag als vrijwillige chauffeur. Ook voor de bak-en-knutselgroep zoeken wij altijd mensen. Bekijk vandaag nog alle vacatures in de zorg bij ons in Barneveld om aan de slag te gaan op onze zorgboerderij.

Neem contact met ons op

Wilt u ook graag vrijwilligerswerk verrichten op onze zorgboerderij? Bekijk dan zeker eens al onze vacatures en solliciteer direct. Heeft u eerst nog wat vragen over de werkzaamheden of bent u benieuwd naar meer informatie over de diensten die wij aanbieden? Hiervoor neemt u contact met onze christelijke zorgboerderij op door te bellen naar 0342-422432 of stuur een e-mail naar info@grootkootwijk.nl.

Bel ons voor meer informatie over onze dagactiviteiten

Bij de invulling van onze dagbesteding in Barneveld houden we rekening met de voorkeuren van de kinderen. Bovendien werken we altijd in dezelfde groepjes en krijgt ieder kind een persoonlijk begeleider toegewezen. Zo stimuleren wij een vertrouwde en veilige omgeving voor uw kind. Wilt u meer informatie over onze christelijke dagbesteding voor zowel kinderen als jongeren uit Barneveld en Voorthuizen? Of heeft u juist interesse in de dagbesteding voor ouderen en wilt u meer weten over de dagactiviteiten voor ouderen die we organiseren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0342-422432 of stuur ons een e-mail op info@grootkootwijk.nl. Wij helpen u graag verder!

Bel ons: 0342-422432

Mail ons: info@grootkootwijk.nl

Van Amerongenweg 9, 3771 LM