Kernwaarden

Home » Kernwaarden

De ruimte om te mogen zijn wie je bent, je energie kwijt te kunnen en om te doen wat je leuk vindt. Door een vaste (dag)structuur aan te bieden, creëren we daarnaast een overzichtelijke en veilige leer-, werk- en speelomgeving.

“Op Zorgboerderij Groot Kootwijk is iedereen gelijk, op onze zorgboerderij hoort iedereen erbij!” Samen zorgen we voor een fijne, prettige leefomgeving. Iedereen is waardevol op zijn eigen manier, is uniek, en samen dragen we er zorg voor dat iedereen zich welkom, gezien, gehoord en gewaardeerd voelt. Samen doen we ook de werkzaamheden en de activiteiten en hebben we plezier.

De beleving van de seizoenen, contact met en zorgen voor de dieren, meedoen in de structuur van de dag en van betekenis zijn: dat is het boerderijleven. Voor onze ouderen biedt dit vaak een vertrouwd gevoel doordat zij dit herkennen van vroeger. Daarnaast draaien deelnemers mee in het proces van zorgen en verzorgd worden. Waar de ene deelnemer voor de dieren of voor een opgeruimde leefomgeving zorgt, zorgt de ander voor drinken en koek tijdens het koffiemoment.

We werken, mede door de steeds ontwikkelende kwaliteitseisen, continu aan de verbetering van de veiligheid van deelnemers en begeleiders en aan de kwaliteit van de begeleiding.

Bel ons: 0342-422432

Mail ons: info@grootkootwijk.nl

Van Amerongenweg 9, 3771 LM