Vacature voor medewerker op onze zorgboerderij

Home » Vacature Medewerker zorgboerderij

Bekijk de vacature bij Zorgboerderij Groot Kootwijk in Barneveld en ga als medewerker aan de slag op onze zorgboerderij. Op onze christelijke zorgboerderij bieden wij verschillende diensten en activiteiten aan voor jong en oud. Zo bieden wij onder andere dagbesteding en begeleiding aan, aan kinderen en ouderen. In de vakanties en in weekenden in er zelf de mogelijkheid voor kinderen om bij ons te logeren.

Gespecialiseerd in reformatorische dagbesteding
Christelijke zorgboerderij voor jeugd en ouderen
Zorg op maat met persoonlijke begeleiders

Bij Zorgboerderij Groot Kootwijk bieden wij jeugddagbesteding aan voor deelnemers uit Barneveld en Voorthuizen. In de prachtige, landelijke omgeving van Barneveld organiseren wij diverse activiteiten als dagbesteding voor kinderen en jongeren van alle leeftijden. Door de aanwezigheid van de vele dieren en persoonlijke begeleiding van ons team voelt uw kind zich hier snel thuis. Naast jeugddagbesteding, organiseren wij ook logeerweekenden voor kinderen uit Barneveld en Voorthuizen. Ontdek wat onze zorgboerderij voor uw kind kan betekenen!

Gespecialiseerd in reformatorische dagbesteding
Christelijke zorgboerderij voor jeugd en ouderen
Zorg op maat met persoonlijke begeleiders

Logeeropvang jeugd

Dagbesteding Ouderen / Volwassenen

Dagbesteding Jeugd

Ontdek de vacature en ga als medewerker aan de slag op onze zorgboerderij

Doordat wij verschillende diensten en activiteiten aanbieden voor jong en oud, hebben wij ook verschillende medewerkers die ons hierbij helpen. Zie jij jezelf ook werken op onze christelijke zorgboerderij? Ontdek dan zeker eens de vacature om als medewerker aan de slag te gaan op onze zorgboerderij. Daarnaast zoeken wij ook vrijwilligers voor onze zorgboerderij die graag een steentje bij willen dragen.

Ontdek alle mogelijkheden

Heeft u interesse in de vacature voor medewerker op onze zorgboerderij? Wij vertellen u hier graag meer over wanneer u contact met ons opneemt. Dit doet u door te bellen naar 0342-422432 of stuur een e-mail naar info@grootkootwijk.nl. Wij vertellen u graag meer over deze vacature of een van onze andere vacatures, zoals de vacature als persoonlijke begeleider. Ontdek vandaag nog alle mogelijkheden.

Bel ons voor meer informatie over onze dagactiviteiten

Bij de invulling van onze dagbesteding in Barneveld houden we rekening met de voorkeuren van de kinderen. Bovendien werken we altijd in dezelfde groepjes en krijgt ieder kind een persoonlijk begeleider toegewezen. Zo stimuleren wij een vertrouwde en veilige omgeving voor uw kind. Wilt u meer informatie over onze christelijke dagbesteding voor zowel kinderen als jongeren uit Barneveld en Voorthuizen? Of heeft u juist interesse in de dagbesteding voor ouderen en wilt u meer weten over de dagactiviteiten voor ouderen die we organiseren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0342-422432 of stuur ons een e-mail op info@grootkootwijk.nl. Wij helpen u graag verder!

Bel ons: 0342-422432

Mail ons: info@grootkootwijk.nl

Van Amerongenweg 9, 3771 LM