Vacature voor persoonlijk begeleider

Home ยป Vacature persoonlijk begeleider

Bent u op zoek naar een vacature om als persoonlijk begeleider aan de slag te gaan in de zorg? Dan zit u hiervoor goed bij Zorgboerderij Groot Kootwijk in Barneveld. Op onze christelijke zorgboerderij zijn mensen van jong en oud welkom. Op onze zorgboerderij bieden wij verschillende begeleiding en activiteiten tijdens de dagbesteding. In sommige gevallen heeft iemand extra persoonlijke begeleiding nodig. Speciaal hiervoor hebben wij de vacature voor persoonlijk begeleider.

Gespecialiseerd in reformatorische dagbesteding
Christelijke zorgboerderij voor jeugd en ouderen
Zorg op maat met persoonlijke begeleiders

Bij Zorgboerderij Groot Kootwijk bieden wij jeugddagbesteding aan voor deelnemers uit Barneveld en Voorthuizen. In de prachtige, landelijke omgeving van Barneveld organiseren wij diverse activiteiten als dagbesteding voor kinderen en jongeren van alle leeftijden. Door de aanwezigheid van de vele dieren en persoonlijke begeleiding van ons team voelt uw kind zich hier snel thuis. Naast jeugddagbesteding, organiseren wij ook logeerweekenden voor kinderen uit Barneveld en Voorthuizen. Ontdek wat onze zorgboerderij voor uw kind kan betekenen!

Gespecialiseerd in reformatorische dagbesteding
Christelijke zorgboerderij voor jeugd en ouderen
Zorg op maat met persoonlijke begeleiders

Logeeropvang jeugd

Dagbesteding Ouderen / Volwassenen

Dagbesteding Jeugd

Ontdek onze vacature en ga aan de slag als persoonlijk begeleider

Heeft u onze vacature al gezien om aan de slag te gaan als persoonlijk begeleider? Bij onze christelijke zorgboerderij zorgt ons team ervoor dat mensen van jong en oud goed worden opgevangen. Dit doen wij door de juiste dagbesteding en begeleiding aan te bieden. Om de juiste en de beste zorg te geven, hebben wij een vacature openstaan om als persoonlijk begeleider aan de slag te gaan. Zo zorgt u ervoor dat iedereen gepaste zorg krijgt en zich helemaal bij ons thuis voelt.

โ€‹

Ga aan de slag op onze zorgboerderij

Ga bij onze christelijke zorgboerderij aan de slag als persoonlijk begeleider en bekijk direct onze vacature hiervoor. Heeft u eerst nog wat vragen over de werkzaamheden of bent u misschien benieuwd naar een van onze andere vacatures in de zorg of misschien wel ons vrijwilligerswerk? Ga bijvoorbeeld aan de slag vrijwillige klusjesman. Neem dan zeker eens contact met ons op door te bellen naar 0342-422432 of stuur een e-mail naar info@grootkootwijk.nl. Ontdek vandaag nog het volledige aanbod en ga aan de slag als medewerker op de zorgboerderij.

Bel ons voor meer informatie over onze dagactiviteiten

Bij de invulling van onze dagbesteding in Barneveld houden we rekening met de voorkeuren van de kinderen. Bovendien werken we altijd in dezelfde groepjes en krijgt ieder kind een persoonlijk begeleider toegewezen. Zo stimuleren wij een vertrouwde en veilige omgeving voor uw kind. Wilt u meer informatie over onze christelijke dagbesteding voor zowel kinderen als jongeren uit Barneveld en Voorthuizen? Of heeft u juist interesse in de dagbesteding voor ouderen en wilt u meer weten over de dagactiviteiten voor ouderen die we organiseren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0342-422432 of stuur ons een e-mail op info@grootkootwijk.nl. Wij helpen u graag verder!

Bel ons: 0342-422432

Mail ons: info@grootkootwijk.nl

Van Amerongenweg 9, 3771 LM