SKJ-geregistreerd jeugdzorgmedewerker

Home » SKJ-geregistreerd jeugdzorgwerker

Ben jij een SKJ-geregistreerd jeugdzorgmedewerker en heb je een hart voor kinderen? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek op de boerderij!

Je biedt de beste begeleiding aan onze jonge deelnemers en denkt op HBO-niveau of hoger. Uren in overleg. 

Gespecialiseerd in reformatorische dagbesteding
Christelijke zorgboerderij voor jeugd en ouderen
Zorg op maat met persoonlijke begeleiders

Bij Zorgboerderij Groot Kootwijk bieden wij jeugddagbesteding aan voor deelnemers uit Barneveld en Voorthuizen. In de prachtige, landelijke omgeving van Barneveld organiseren wij diverse activiteiten als dagbesteding voor kinderen en jongeren van alle leeftijden. Door de aanwezigheid van de vele dieren en persoonlijke begeleiding van ons team voelt uw kind zich hier snel thuis. Naast jeugddagbesteding, organiseren wij ook logeerweekenden voor kinderen uit Barneveld en Voorthuizen. Ontdek wat onze zorgboerderij voor uw kind kan betekenen!

Gespecialiseerd in reformatorische dagbesteding
Christelijke zorgboerderij voor jeugd en ouderen
Zorg op maat met persoonlijke begeleiders

Logeeropvang jeugd

Dagbesteding Ouderen / Volwassenen

Dagbesteding Jeugd

Als SKJ-geregistreerd jeugdzorgwerker geregistreerd staan in Kwaliteitsregister Jeugd

Een SKJ-geregistreerd jeugdzorgwerker staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Jeugd. Dit is een door de overheid officieel erkend register. Het register is openbaar en dus ook voor iedereen zichtbaar. Op deze manier kunt u zien of een jeugdzorgwerker aan zijn vakbekwaamheid voldoet. Wilt u ook graag deelnemen aan onze dagbesteding? Of wilt u zich juist inzetten als begeleider? Ontdek dan zeker eens onze vacatures op de zorgboerderij. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht wanneer u vrijwilligerswerk op de zorgboerderij wilt verrichten. 

Informeer naar de mogelijkheden

Vindt u het belangrijk dat er een SKJ-geregistreerd jeugdzorgwerker aanwezig is bij de begeleiding of dagbesteding van uw kind? Dan zit u hiervoor goed bij onze zorgboerderij. Wilt u bij ons komen werken als SKJ-geregistreerd jeugdzorgmedewerker? Of heeft u misschien interesse in een van onze andere vacatures, zoals de vacature voor persoonlijke begeleider? Hiervoor neemt u contact met ons op door te bellen naar 0342-422432 of stuur een e-mail naar info@grootkootwijk.nl.

Bel ons voor meer informatie over onze dagactiviteiten

Bij de invulling van onze dagbesteding in Barneveld houden we rekening met de voorkeuren van de kinderen. Bovendien werken we altijd in dezelfde groepjes en krijgt ieder kind een persoonlijk begeleider toegewezen. Zo stimuleren wij een vertrouwde en veilige omgeving voor uw kind. Wilt u meer informatie over onze christelijke dagbesteding voor zowel kinderen als jongeren uit Barneveld en Voorthuizen? Of heeft u juist interesse in de dagbesteding voor ouderen en wilt u meer weten over de dagactiviteiten voor ouderen die we organiseren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0342-422432 of stuur ons een e-mail op info@grootkootwijk.nl. Wij helpen u graag verder!

Bel ons: 0342-422432

Mail ons: info@grootkootwijk.nl

Van Amerongenweg 9, 3771 LM