Ga aan de slag op de dagbesteding als begeleider op zaterdag

Home ยป Dagbesteding begeleider zaterdag

U kunt bij ons op de dagbesteding aan de slag gaan als begeleider op zaterdag in Barneveld. Zorgboerderij Groot Kootwijk biedt verschillende diensten aan voor jong en oud. Zo bieden wij niet alleen begeleiding, maar verzorgen wij ook activiteiten op de dagbesteding. Om iedereen de beste zorg en de leukste activiteiten te geven, zoeken wij verschillende begeleiders die ons hier graag een handje mee helpen. Zo zoeken wij bijvoorbeeld ook een begeleider voor op de dagbesteding op zaterdag.

Gespecialiseerd in reformatorische dagbesteding
Christelijke zorgboerderij voor jeugd en ouderen
Zorg op maat met persoonlijke begeleiders

Bij Zorgboerderij Groot Kootwijk bieden wij jeugddagbesteding aan voor deelnemers uit Barneveld en Voorthuizen. In de prachtige, landelijke omgeving van Barneveld organiseren wij diverse activiteiten als dagbesteding voor kinderen en jongeren van alle leeftijden. Door de aanwezigheid van de vele dieren en persoonlijke begeleiding van ons team voelt uw kind zich hier snel thuis. Naast jeugddagbesteding, organiseren wij ook logeerweekenden voor kinderen uit Barneveld en Voorthuizen. Ontdek wat onze zorgboerderij voor uw kind kan betekenen!

Gespecialiseerd in reformatorische dagbesteding
Christelijke zorgboerderij voor jeugd en ouderen
Zorg op maat met persoonlijke begeleiders

Logeeropvang jeugd

Dagbesteding Ouderen / Volwassenen

Dagbesteding Jeugd

Werken op de dagbesteding op de zorgboerderij als begeleider op zaterdag

Wanneer u bij ons op de dagbesteding aan de slag gaat als begeleider op zaterdag, dan houdt u zich samen met onze doelgroep bezig met het uitvoeren van verschillende activiteiten. Wij bieden activiteiten voor zowel jong en oud. Daarnaast heeft onze doelgroep ook de juiste begeleiding nodig. Speciaal hiervoor zijn wij nog op zoek naar een begeleider die op zaterdag wilt werken op de dagbesteding. U kunt ook bij ons aan de slag als vrijwilliger.

โ€‹

Ga aan de slag als begeleider en solliciteer meteen

Ziet u het wel zitten om op zaterdag aan de slag te gaan als begeleider op de dagbesteding? Dan vertellen wij u hier graag meer over. Heeft u vragen over deze vacature als medewerker op de zorgboerderij? Of bent u benieuwd naar een van onze andere vacatures, bijvoorbeeld als oproepkracht op onze zorgboerderij? Neem hiervoor contact met ons op. Bel naar 0342-422432 of stuur een e-mail naar info@grootkootwijk.nl en wij voorzien u graag van meer informatie.

Bel ons voor meer informatie over onze dagactiviteiten

Bij de invulling van onze dagbesteding in Barneveld houden we rekening met de voorkeuren van de kinderen. Bovendien werken we altijd in dezelfde groepjes en krijgt ieder kind een persoonlijk begeleider toegewezen. Zo stimuleren wij een vertrouwde en veilige omgeving voor uw kind. Wilt u meer informatie over onze christelijke dagbesteding voor zowel kinderen als jongeren uit Barneveld en Voorthuizen? Of heeft u juist interesse in de dagbesteding voor ouderen en wilt u meer weten over de dagactiviteiten voor ouderen die we organiseren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0342-422432 of stuur ons een e-mail op info@grootkootwijk.nl. Wij helpen u graag verder!

Bel ons: 0342-422432

Mail ons: info@grootkootwijk.nl

Van Amerongenweg 9, 3771 LM